Grönsaksfröer

Tomater

chili & paprika

Gurka

blad till sallat

Kryddväxter

spenat & mangold

kål

Bönor

Sockerärtor/Ärtor

Ärter delas in efter baljornas och frönas utseende och användning.
– Sockerärt: Platta baljor med outvecklade ärtor skördas hela  och äts råa, ångkokta eller wokade.
– Brytsockerärt: Köttiga baljor med nästan helt utvecklade ärtor.  Används färsk i sallader, wokade eller lättkokta. Bra till infrysning.
– Spritärt: Den sort som används till gröna frysta ärtor.
– Märgärt: De söta, saftiga ärterna äts lättkokta som tillbehör till kött/fisk,mm eller i sallader. Utmärkt för infrysning.
– Kokärt: Skördas sent på hösten när ärterna torkat 

pumpa,squash & zucchini

lök

morötter

övriga rotfrukter

Melon

övrigt

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen